Beste Il Forno gasten,

Vanaf 1 juni mogen wij met inachtneming van de RIVM regels de pizzeria weer openen voor de pizzaliefhebbers van Wijchen e.o.

Door de 1,5 meter maatregel is onze capaciteit gehalveerd. Om toch zoveel mogelijk pizzaliefhebbers de kans te bieden om te komen genieten van onze pizza’s gaan we met tijdvakken werken en blijven we voorlopig ook nog bezorgen.

Je reserveert dus voor binnen of buiten, helaas kunnen wij bij slecht weer niet garanderen dat buitengereserveerde tafels naar binnen verplaatst kunnen worden. 

 

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag t/m donderdag
1e tijdvak 17.00 – 19.00 uur
2e tijdvak 19.00 – 21.00 uur

Vrijdag t/m zondag
1e tijdvak 17.00 – 18.30 uur
2e tijdvak 18.30 – 20.00 uur
3e tijdvak 20.00 – 22.00 uur

 

De voorwaarden die nu gelden en waar wij ons dus aan dienen te houden:

– Reserveringen kunnen telefonisch, aan de deur, online of via WhatsApp 06-20861763, daarbij moeten wij vragen of er gezondheidsproblemen zijn.

– Alleen gasten die op hetzelfde adres ingeschreven zijn, kunnen aan een vierpersoonstafel plaatsnemen zonder afzonderlijk 1,5 meter afstand in acht te moeten nemen.

– Bij binnenkomst dienen jullie de handen te desinfecteren.

– Toiletgebruik te minimaliseren.

 

Wat wij extra vragen:

– Een handtekening te zetten op het reserveringsformulier dat op jullie tafel ligt, waarbij jullie aangeven gezond te zijn en voor tafels met meer dan 2 personen dat jullie woonachtig zijn op hetzelfde adres.

 

Hopelijk zien we jullie snel weer in de zaak of op het terras!