MENU
ANTIPASTI
-
Focaccia 6,50
Versgebakken dunne pizzabodem oregano, grof zeezout, rozemarijn
-
Bruschetta 8,00
(3 stuks) Huisgebakken gegrild brood, gemarineerde mini trostomaten, basilicum
-
Polpette di gamberi 7,50
(3 stuks) kreeftenbisque, aardappelpuree, black tiger garnalen
-
Tip!
Een extra broodje is altijd mogelijk (+1,50)
De salades worden bereid met verse (rucola)-sla, o.a. vleeswaren van Rovagnati en zijn uit te breiden naar een XL-versie (+5,00)
PRIMI
-
Gemengde plank Il Forno 25,00
Een proeverij van Italiaanse vleeswaren van Rovagnati en Italiaanse kazen, geserveerd met twee soorten jam
-
Lasagna al Forno 14,50
Huisgemaakte lasagne ragú van 100% rundvlees (Bolognese saus)
-
Gebakken gamba's 12,00
10 versgebakken black tiger garnalen in tomatensaus
-
Carpaccio di manzo 14,00
Vers gesneden rundvlees, Parmigiano Reggiano, rucola, pijnboompitten, crema aceto di balsamico di Modena, (ook mogelijk met truffelmayonaise/ pesto alla Genovese)
INSALATA
-
Verde 6,00
Gemengde groene salade, olijfolie E.V, crema aceto di balsamico di Modena
-
Caprese 10,00
Gemengde groene salade, gemarineerde mini trostomaten, verse buffelmozzarella, olijfolie E.V, crema aceto di balsamico di Modena
-
Carpaccio 14,50
Gemengde groene salade, dungesneden rundvlees, Parmigiano Reggiano, rucola, pijnboompitten, truffelmayonaise (ook mogelijk met pesto alla Genovese/Aceto di balsamico di Modena)
-
Gamba’s 13,00
Gemengde groene salade, gemarineerde mini trostomaten, black tiger gamba’s
PIZZE
-
Pizza van de week Weekprijs
Iedere week een andere smaakcombinatie op uw pizza
-
Margherita 12,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, Parmigiano Reggiano, basilicum
-
Bufala 14,50
Tomatensaus, buffelmozzarella, Parmigiano Reggiano, basilicum (Buffelmozzarella wordt niet meegebakken in de oven)
-
Tonno 14,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, tonijn, rode ui
-
Nostromo 16,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, gerookte zalm, gamba’s, rucola
-
Quattro Stagioni 14,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, gebakken champignons, zwarte olijven, artisjokken in olie, Gran biscotto ham (Rovagnati)
-
Quattro Formaggi 14,50
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, Bel Paese, taleggio, gorgonzola pikant, Parmigiano Reggiano
-
Prosciutto di Parma DOP 24 mesi 16,50
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, prosciutto di Parma, Parmigiano Reggiano, rucola (Parmaham is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma)
-
Vegetariana 13,50
Tomatensaus, mozzarella fior di latte,gegrilde courgette, caponata van aubergine, gegrilde rode paprika
-
Napoletana 13,25
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, ansjovis, kappertjes, zwarte olijven
-
Salame 14,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, salame Spianata Romana
-
Calabrese 15,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, salsiccia piccante, nduja di Spilinga (Nduja Is een bijzonder pittige, smeerbare varkensworst uit de regio Calabrië in Zuid-Italië)
-
Burrata 19,00
Tomatensaus, prosciutto di Parma, burrata,basilicum (Burrata is een Italiaanse verse kaas die gemaakt is van mozzarella en room. De burrata komt oorspronkelijk uit Apulië)
-
Carpaccio*** 17,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, dun gesneden rundvlees, Parmigiano Reggiano, rucola, pijnboompitten, crema aceto di balsamico di Modena
-
Pollo 14,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte,gemarineerde kippendijenfilet, gegrilde rode paprika
-
Gran Biscotto*** 16,00
Tomatensaus, mozzarella fior di latte Gran Biscotto, basilicum, olijfolie E.V. (Gran biscotto is een gekookte ham met een lichte zachte smaak)
-
Mortadella al Tartufo 18,50
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, gebakken champignons, mortadella al tartufo, kleine bolletjes burrata, basilicum
-
Porchetta 14,25
Tomatensaus, mozzarella fior di latte, provolone, porchetta, gekarameliseerde rode ui (Porchetta is geroosterd speenvarken uit midden-Italië)
-
Pizza Basilico 14,50
Pesto alla Genovese, mozzarella fior di latte, burrata, amandelen, basilicum
Wij snijden de pizza’s niet, omdat anders de tomatensaus in de bodem trekt en de kwaliteit van de pizza minder wordt.

Onze pizza's
Alle pizza’s kunnen worden gemaakt met een glutenvrije bodem (meerprijs € 1,50)
Buffelmozzarella, Burrata, Parmaham & gekookte ham worden na het bakken op de pizza belegd, dit om de delicate smaak te waarborgen.
Ons pizzadeeg wordt bereid door pizzaiolo Sergio Lai met meel van Molino Dallagiovanna. Dit familiebedrijf selecteert de hoogste kwaliteit granen uit Italië.
Onze vleeswaren worden geleverd door Rovagnati. In Italië een begrip, vooral als het gaat om de gekookte ham Gran Biscotto. Wij zijn trots om ons als eerste pizzeria in Nederland ambassadeur van Rovagnati te mogen noemen.
Zoveel mogelijk producten die wij gebruiken komen uit Italië, wij geloven in eenvoud en hoge kwaliteit.
DOLCI
-
Tiramisu Classico 7,50
Huisgemaakte klassieke tiramisu gepasteuriseerd eiwit & eigeel (zonder alcohol)
-
Pizza Nutella fritta 8,50
Gefrituurde kwart pizza, Nutella, kinderbueno, crumble van pistache
-
Panna Cotta 6,50
Bailys likeur, huisgemaakte pistache crème
-
Sgroppino 7,00
Citroensorbetijs met limoncello of vodka en prosecco
-
Taartje van de week 4,50
Een wisselend taartje van de week
-
Tartufo 6,00
Een Italiaanse “ijsbonbon” met een kern van vanille ijs en omhuld met donkere of witte chocolade
-
Kinderijsje 4,00
Twee bolletjes ijs, slagroom,mini smarties,koekje