MENU

PIZZE

*** bij deze pizza’s serveren wij de hoge kwaliteitsvleeswaren, rucola, Grana Padano, pijnboompitjes apart, deze dient u zelf te beleggen i.v.m. behoud van kwaliteit.

Wij snijden de pizza’s niet, omdat anders de tomatensaus in de bodem trekt en de kwaliteit van de pizza minder wordt.

Onze pizza's

Alle pizza’s kunnen worden gemaakt met een glutenvrije bodem (meerprijs € 1,50)

Buffelmozzarella, Burrata, Parmaham & gekookte ham worden na het bakken op de pizza belegd, dit om de delicate smaak te waarborgen.

Ons pizzadeeg wordt bereid door pizzaiolo Sergio Lai met meel van Molino Dallagiovanna. Dit familiebedrijf selecteert de hoogste kwaliteit granen uit Italië.

Onze vleeswaren worden geleverd door Rovagnati. In Italië een begrip, vooral als het gaat om de gekookte ham Gran Biscotto. Wij zijn trots om ons als eerste pizzeria in Nederland ambassadeur van Rovagnati te mogen noemen.

Zoveel mogelijk producten die wij gebruiken komen uit Italië, wij geloven in eenvoud en hoge kwaliteit.